Produženi vikend donosi zanimljive rezultate s nogometnih terena

pexels

Garešnički NK Garić odigrao je 18. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT u Pitomači protiv NK Pitomača, a rezultat na kraju bio je 4:0 za domaćina.

Od ostalih utakmica tu su 16. kola prve i druge županijske nogometne lige. NK Tomislav iz Bereka i NK Skok iz Skucana odigrali su neriješenu utakmicu rezultatom 1:1, dok su poraze doživjeli NK Hajduk iz Hercegovca, NK Brestovac te NK Gordowa iz Velikog Grđevca – Hajduk rezultatom 3:0 u Brezovcu kod Brezovačkog Športskog Kluba (BŠK), Brestovac u Velikoj Pisanici s rezultatom 5:3, a Gordowa na domaćem terenu od Ribara iz Končanice s rezultatom 0:3.

Pobjedu kod kuće zabilježila je palešnička Lasta rezultatom 3:2 protiv Omladinca iz Ćurlovca. NK Mladost Nova Ploščica i NK Ivanska odigrali su neriješenu utakmicu 2:2, dok je NK Sokolovac na gostujućoj utakmici u Tuku izgubio od NK TOSK rezultatom 11:1.

Odigrano je i 13. kolo treće županijske lige. NK Dinamo iz Dežanovca pobijedio je NK Bršljanicu rezultatom 4:1, uljanički Polet pobijedio je NK Junak iz Velikog Pašijana rezultatom 4:3, a NK Mladost Nada kapelički Vihor 5:2. Neriješenu utakmicu s rezultatom 3:3 igrali su NK Ribar iz Kaniške Ive te NK Radnički iz Velikog Vukovja, dok je NK Ilova na domaćem terenu izgubila od Imsovca 1:4.

Nema postova za prikaz