Policija i ovog vikenda provodi pojačane aktivnosti u prometu

U cilju povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama te preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica, policija će i ovog vikenda poduzimati pojačane aktivnosti usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, a koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“.

Dakle, od danas 09. do nedjelje 11. travnja, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, ali i cijele Republike Hrvatske, policija će poduzimati pojačane aktivnosti, a posebice će se pojačano nadzirati i sankcionirati nepridržavanje ograničenja brzine, vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilima te drugi prekršaji koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.

I ovom prilikom upozoravaju i mole sve sudionike u prometu, da poštuju prometne propise te na taj način vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.

Nema postova za prikaz