Ovog vikenda na nogometnim terenima očekuje nas…

Kada je u pitanju nogomet ovog vikenda očekuje nas mnogo utakmica. Pa tako, garešnički Garić danas u 16.30 na domaćem terenu igra 19. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT protiv NK Suhopolje.

Od ostalih utakmica tu su 17. kola prve i druge županijske nogometne lige. Pa tako, Brestovac na domaćem terenu danas dočekuje Slogu, dok se ostale utakmice igraju u nedjelju. Gordowa iz Velikog Grđevca gostuje u Novoj Rači, Tomislav iz Bereka u Končanici, a Hajduk Hercegovac kod gudovačke Laste.

Nadalje, palešnička Lasta u nedjelju gostuje u Daruvarskom Brestovcu, Sokolovac u Ćurlovcu kod Omladinca, a Ivanska na domaćem terenu dočekuje Zvijerce. Sve utakmice se igraju u 16.30 sati.

Ovog vikenda bit će odigrane i utakmice 14. kola treće županijske lige. NK Junak iz Velikog Pašijana dočekuje Dinamo iz Dežanovca, a NK Ilova odlazi u goste u Marino Selo. Imsovac dočekuje Mladost-nadu iz hrastovca, kapelički Vihor Ribara iz Kaniške Ive, a u Veliko Vukovje na gostovanje odlazi uljanički Polet. Sve utakmice također se igraju u 16.30 sati.

Spomenimo i kako ovog vikenda s utakmicama započinje i 3. ŽNL Sjever u kojoj Moslavina iz Velike Trnovitice dočekuje Galovac, također u nedjelju u 16.30 sati.

Nema postova za prikaz