Rezultati s nogometnih terena proteklog vikenda

pexels

Garešnički Garić odigrao je 19. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT na domaćem terenu protiv NK Suhopolje, a rezultat na kraju bio je 6:1 za domaćina. Golove su dali Rijetković, Havliček, Kelava te Mihatović.

Od ostalih utakmica tu su 17. kola prve i druge županijske nogometne lige. Brestovac je na domaćem terenu pobijedio Slogu 5:1, Hajduk Hercegovac odigrao je neriješenu utakmicu s gudovačkom Lastom 2:2, a remi je doživjela i Gordowa s rezultatom 1:1 protiv Trnskog iz Nove Rače. Tomislav iz Bereka na gostovanju kod Ribara iz Končanice zabilježio je poraz od 2:0.

Nadalje, palešnička Lasta izgubila je 3:0 od Mladosti iz Daruvarskog Brestovca, a Sokolovac od Omladinca 5:3. Pobjedu je zabilježila Ivanska, minimalnim rezultatom od 1:0 nad Zvijercima.

Odigrano je i 14. kolo treće županijske lige Jug u kojoj je Junak iz Velikog Pašijana s rezultatom 5:3 pobijedio je Dinamo iz Dežanovca. Vihor je s 5:0 pobijedio Ribar iz Kaniške Ive, dok je Mladost Nada na gostovanju u Imsovcu također odnijela pobjedu 2:1. NK Ilova izgubila je od HNK Jovače 5:2.

Spomenimo i kako je proteklog vikenda s utakmicama 10. kola započela i treća ŽNL Sjever u kojoj Moslavina iz Velike Trnovitice dočekala Galovac i pobijedila 3:0.

Nema postova za prikaz