Sportski vikend: Nadolazeće utakmice i rezultati na tablicama

Garešnički Garić ovog vikenda, u nedjelju 18. travnja, u 16.30 igra 20. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT u Ferdinandovcu protiv istoimenog kluba. Kada je u pitanju tablica, trenutno se nalaze na sedmom mjestu s 28 bodova te su izjednačeni s Pitomačom. Ferdinandovac je s 42 boda drugi, dok prvo mjesto samo s bodom više drži Bilogora 91. Spomenimo i kako juniori Garića u subotu, 17. travnja, u 17 sati na domaćem terenu dočekuju juniore Gordowe iz Velikog Grđevca.

Ovog vikenda igra se 18. kolo prve i druge županijske nogometne lige. Pa tako, na domaćim terenima Hajduk Hercegovac dočekuje NK Skok, Tomislav iz Bereka NK Trnski, a Gordowi u Veliki Grđevac dolazi NK Brestovac. Sve utakmice igraju se u nedjelju u 16.30 sati. Kada je u pitanju tablica, vodeći je trenutno NK Ribar s 43 boda, Berek i Hercegovac nalaze se na osmom i devetom mjestu izjednačeni s 22 boda, dok je Brestovac jedanaesti sa 17, a Gordowa dvanaesta s 14 bodova.

Palešnička Lasta u subotu dočekuje Ivansku. Ostale utakmice druge županijske lige igraju se u nedjelju, pa tako Sokolovac dočekuje Mladost Daruvarski Brestovac, a NK Napredak ide kod Mladosti u Novu Ploščicu. Sve utakmice igraju se u 16.30 sati. Kada je u pitanju tablica, vodeća je trenutno ekipa Mladosti iz Nove Ploščice s 42 boda, dok je druga Ivanska s 39 bodova. Na osmom mjestu s 25 bodova nalazi se Mladost Daruvarski Brestovac, a na desetom s 20 bodova Sokolovac. S 14 bodova na 12 mjestu tablice je Lasta Palešnik.

Ove nedjelje igra se i 15. kolo treće ŽNL Jug. Pa tako, u Veliko Vukovje dolazi NK Junak, u Uljanik kapelički Vihor, a u Kanišku Ivu Imsovac. Mladost-Nada Hrastovac na domaćem terenu dočekat će HNK Jovaču, dok će u Tomašicu doći Bršljanica. Kada je u pitanju tablica, vodeća je Mladost-Nada s 30 bodova, a slijedi ju Bršljanica s 29. Na četvrtom mjestu nalazi se Vihor s 25 bodova, a na sedmom uljanički Polet s 10 bodova. S devet bodova izjednačeni su NK Junak, Ilova te Ribar Kaniška Iva, a na zadnjem mjestu sa 7 bodova je NK Radnički.

Također u nedjelju svoje 11. kolo igraju klubovi treće ŽNL Sjever. Pa tako Velika Trnovitica, koja je i prva na tablici s 23 boda, odlazi u goste u Klokočevac kod NK Croatia. Sve utakmice igraju se također u 16.30.

Nema postova za prikaz