Nogometni rezultati proteklog vikenda

pexels

Garešnički Garić ovog je vikenda odigrao utakmicu 20-og kola Četvrte NL BJ-KC-VT u Ferdinandovcu protiv istoimenog kluba. Rezultat na kraju bio je 2:1 za domaćina, a pogodak za Garić postigao je Mihatović.

Odigralo se i 18. kolo prve županijske nogometne lige. Pa je tako, na domaćim terenima Hajduk Hercegovac pobijedio Skok iz Skucana 3:1, Gordowa NK Brestovac 2:0, dok je Tomislav iz Bereka rezultatom 1:2 izgubio od Trnskog.

Isto kolo igrala je i druga županijska liga. U njoj je palešnička Lasta pobijedila Ivansku 3:2, Sokolovac je odigrao neriješenu utakmicu s rezultatom 2:2 protiv Mladosti iz D.B, dok je Mladost iz N.P. izgubila od Napredka.

Ove nedjelje odigrano je 15. kolo treće županijske lige Jug. Pobijede na domaćim terenima odnijeli su Radnički 6:2 protiv Junaka iz Velikog Pašijana te Mladost Nada protiv HNK Jovače 3:2. U gostujućim utakmicama Vihor je pobijedio Polet rezultatom 3:2, a Imsovac Ribar iz Kaniške Ive 1:0. Neriješenu utakmicu rezultatom 3:3 odigrali su Ilova i Bršljanica.

Također u nedjelju, svoje 11. kolo odigrali su klubovi treće županijske nogometne lige Sjever. Unutar nje Velika Trnovitica gostovala je u Klokočevcu kod NK Croatie te je izgubila rezultatom 2:1.

Nema postova za prikaz