Vikend događanja vezana uz nogomet

Garešnički Garić ovog vikenda, u subotu 24. travnja, u 16.30 igra 21. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT na domaćem terenu protiv Tehnike iz Koprivnice. Na tablici je dva mjesta ispred Garića, na petom mjestu s 29 bodova, dok je Garić sedmi samo s jednim bodom zaostatka.

Ovog vikenda igra se 19. kolo prve županijske nogometne lige. Pa tako, u goste odlaze Hajduk iz Hercegovca kod Ribara iz Končanice te Gordowa iz Velikog Grđevca u Rovišće, dok Tomislav iz Bereka dolazi u Garešnički Brestovac. Sve utakmice igraju se u nedjelju u 16.30 sati.

19. kolo igra i druga županijska liga. U njoj Mladost Nova Ploščica ide na noge Poletu u Nartu, a Lasta Palešnik odlazi u Gornji Draganec. Na domaćem terenu svoje će redove braniti Ivanska protiv Sokolovca te Mladost Daruvarski Brestovac protiv Omladinca. Sve utakmice također se igraju u nedjelju u 16.30 sati.

Ove nedjelje igra se 16 kolo treće županijske lige Jug. Pa tako, u subotu na gostovanje u Dežanovac odlazi Tomašićka Ilova. U nedjelju, u Bršljanicu dolazi Mladost-Nada iz Hrastovca, u Imsovac uljanički Polet, a u Kapelicu Radnički iz Velikog Vukovja. Sve utakmice igraju se u 16.30 sati.

Ovog vikenda 12. kolo igraju i klubovi treće županijske nogometne lige Sjever. Pa tako Velikoj Trnovitici u goste dolazi Moslavina Donja Petrička. Utakmica se također igra u nedjelju u 16.30 sati.

Nema postova za prikaz