Rezultati s nogometnih terena

pexels

Garešnički Garić ovog vikenda, odigrao je utakmicu 21. kola Četvrte NL BJ-KC-VT na domaćem terenu protiv Tehnike iz Koprivnice. Utakmicu je golom u četvrtoj minuti otvorio Tomislav Oršić, no rezultat na kraju bio je 1:3 za gostujuću ekipu.

Ovog vikenda odigralo se i 19. kolo prve županijske nogometne lige. U njoj je Hajduk iz Hercegovca u prvom poluvremenu vodio 0:2 protiv ekipe Ribara, no rezultat na kraju bio je 2:4 za domaću ekipu Končanice. Rovišće je na domaćem terenu pobijedio Gordowu 3:0, a Brestovac berečki Tomislav 1:0.

19. kolo odigrala je i druga županijska liga. U njoj je Mladost Nova Plošćica odigrala izjednačeno s Poletom iz Narte, a Lasta je rezultatom 1:0 izgubila na gostovanju u Gornjem Dragancu. Na domaćim terenima. Ivanska je pobijedila Sokol 3:0, a Mladost Daruvarski Brestovac odigrao je izjednačeno protiv Omladinca 3:3.

Ove nedjelje odigrano je i 16. kolo treće županijske lige Jug. U subotu je tako Dežanovac pobijedio Tomašićku Ilovu rezultatom 8:0, dok su se ostale utakmice odigrale u nedjelju. Bršljanica je pobijedila Mladost Nadu 3:2, Imsovac uljanički Polet 3:0, a kapelički Vihor 5:1 protiv Radničkog iz Velikog Vukovja. Također, Velika Trnovitica odigrala je 12. kolo treće županijske lige Sjever te je pobijedila Moslavinu iz Donje Petričke rezultatom 5:2.

Nema postova za prikaz