Sportska vikend događanja

pexels

Garešnički Garić danas u 17 sati igra 22. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT u Daruvaru. NK Daruvar na tablici je četiri mjesta ispod gareščana, na dvanaestom mjestu s 21 bodom, dok je Garić osmi s 28 bodova.

Ovog vikenda igra se 20. kolo prve županijske nogometne lige. Pa tako, NK Brestovac odlazi u Sirač, dok u Hercegovac dolazi NK Trnski iz Nove Rače. U Berek na gostovanje dolazi Rovišće, a u Veliki Grđevac NK Dapci. Sve utakmice igraju se u nedjelju u 17 sati.

20-o kolo igra i druga županijska liga. U njoj u subotu u 17 sati na domaćem terenu palešnička Lasta dočekuje NK Napredak. Ostale utakmice igraju se u nedjelju, u isto vrijeme. Pa tako, Mladost Daruvarski Brestovac gostuje u Tuku, Ivanska odlazi u Ćurlovac kod NK Omladinac, dok će Sokolovac dočekati NK Draganec, a Mladost Nova Ploščica NK Šandrovac.

Ove nedjelje igra se i 17. kolo treće županijske lige Jug. Pa tako, u Kapelicu na gostovanje dolazi NK Junak, Imsovac odlazi u Veliko Vukovje, a NK Bršljanica u Kanišku Ivu kod NK Ribar. U Hrastovac dolazi Dinamo iz Dežanovca, a u Uljanik HNK Jovača. Sve utakmice igraju se u nedjelju u 17 sati.

Ovog vikenda 13. kolo igraju i klubovi treće županijske nogometne lige Sjever, no Moslavina iz Velike Trnovitice je slobodna te će svoju sljedeću utakmicu igrati sljedećeg vikenda.

Nema postova za prikaz