Rezultati s nogometnih terena

pexels

Garešnički Garić ovog vikenda, odigrao je utakmicu 22. kola Četvrte NL BJ-KC-VT u gostima protiv ekipe Daruvara. Rezultat na kraju bio je 0:1 za garešničane, a gol je postigao Mirko Kelava.

Ovog vikenda odigralo se i 20. kolo prve županijske nogometne lige. U njoj je Hajduk iz Hercegovca na domaćem terenu s rezultatom 0:3 izgubio od NK Trnski iz Nove Rače. Gordowa je pobijedila Dapce 5:1, Tomislav iz Bereka Rovišće 4:3, a poraz od 0:8 zapisao je Brestovac protiv Kamena iz Sirača.

20. kolo odigrala je i druga županijska liga. U njoj je Ivanska u gostima pobijedila Omladinac 0:2, Sokolovac je pobijedio Draganec 3:1, a Mladost Nova Ploščica Šandrovac rezultatom 9:1. Palešnička Lasta izgubila je minimalnim rezultatom 0:1 od Napretka, a Mladost Daruvarski Brestovac 3:1 od Toska na gostovanju u Tuku.

Ove nedjelje odigrano je i 17. kolo treće županijske lige Jug. Na domaćim terenima pobijede su odnijeli Vihor protiv NK Junak 3:0 te Mladost Nada 2:1 protiv Dinama iz Dežanovca. Na domaćim terenima poraze su pak zapisali Ribar iz Kaniške Ive protiv Bršljanice 2:4, uljanički Polet 2:3 protiv HNK Jovače, te Radnički 3:6 protiv Imsovca.

Nema postova za prikaz