Raspored nogometnih utakmica ovog vikenda

pexels

Garešnički Garić danas, u 17 sati igra 23. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT na domaćem terenu protiv NK Graničar iz Legrada. Oni su na tablici trenutno deseti, s 24 boda, dok je Garić tri mjesta iznad, na sedmom s 31-im bodom.

Nadalje, ovog vikenda igra se 21. kolo Prve županijske nogometne lige. Pa tako u subotu u Brestovac na gostovanje odlazi NK Hajduk iz Hercegovca, dok u nedjelju NK Gordowa iz Velikog Grđevca igra kod NK Bilo u Velikoj Pisanici, a NK Tomislav iz Bereka odlazi na gostovanje u Dapce. Također 21. kolo igra i Druga županijska liga. U njoj Mladost Nova Ploščica gostuje u Zrinskom Topolovcu, palešnička Lasta u Narti kod NK Polet, Sokol iz Sokolovca putuje u Rajić na noge NK Napredak, a Ivanskoj u goste dolazi Mladost Daruvarski Brestovac.

Ove nedjelje igra se 18. kolo Treće županijske lige Jug. Pa tako, u Dežanovac odlazi Ribar iz Kaniške Ive, u Veliki Pašijan NK Ilova, a u Bršljanicu na gostovanje odlazi NK Polet. NK Radnički Veliko Vukovje gostuje u Marinom Selu kod HNK Jovače, a Imsovac će dočekati NK Vihor. Ovog vikenda 14. kolo igraju i klubovi Treće županijske nogometne lige Sjever, stoga Moslavina iz Velike Trnovitice igra u Galovcu kod tamošnjeg NK Hajduk. Sve utakmice igraju se u nedjelju u 17 sati.

Nema postova za prikaz