Rezultati s nogometnih terena

pexels

Garešnički Garić ovog vikenda, odigrao je utakmicu 23. kola Četvrte NL BJ-KC-VT na domaćem terenu protiv NK Graničar iz Legrada. Rezultat na kraju bio je 2:1 za gareščane, a golove su postigli Havliček i Rijetković.

Ovog vikenda odigralo se i 21. kolo Prve županijske nogometne lige. U njoj je Hajduk iz Hercegovca u gostima pobijedio Brestovac 0:4. Gordowa iz Velikog Grđevca izgubila je od NK Bilo 3:0, a berečki Tomislav od NK Dapci 3:2.

21. kolo odigrala je i Druga županijska liga. U njoj je Zrinski pobijedio Mladost Novu Ploščicu rezultatom 3:1, Ivanska je pobijedila Mladost Daruvarski Brestovac 2:0, a Napredak Sokol iz Sokolovca rezultatom 5:2. Palešnička lasta odigrala je neriješenu utakmicu u Narti s rezultatom 1:1.

Ove nedjelje odigrano je i 18. kolo Treće županijske lige Jug. U njoj je na domaćim terenima Dinamo Dežanovac pobijedio Ribara iz Kaniške Ive 6:2, Bršljanica Polet rezultatom 4:0, HNK Jovača nadigrala je Radnički iz Velikog Vukovja 3:2, dok je Imsovac pobijedio Vihor 6:2. NK Ilova pobijedio je Junak iz Velikog Pašijana rezultatom 0:2. Također, Treća županijska nogometna liga Sjever odigrala je 14-o kolo u kojemu je Moslavina iz Velike Trnovitice zabilježila pobjedu nad Hajdukom iz Lipovog Brda 1:6.

Nema postova za prikaz