Najava nogometnih utakmica ovog vikenda

pexels

Garešnički Garić ovog vikenda, u subotu 15. svibnja, u 17.30 sati igra 24. kolo Četvrte NL BJ-KC-VT u Velikim Zdencima protiv Zdenke 91. Oni su na tablici trenutno 13, sa 17 bodova, dok je Garić sedam mjesta iznad, na šestom s 34 boda.

Ovog vikenda igra se 22. kolo Prve županijske nogometne lige. Pa tako, na domaćim terenima Hajduk Hercegovac dočekuje Rovišće, berečki Tomislav odmjerit će snage protiv NK Bilo iz Velike Pisanice, a Gordowa iz Velikog Grđevca dočekat će NK Slogu. Na gostovanje u Gudovac kod NK Laste odlazi Brestovac. Sve utakmice igraju se u nedjelju u 17.30 sati.

22. kolo igra i Druga županijska liga. U njoj palešnička Lasta u subotu dočekuje Šandrovac, dok se ostale utakmice igraju u nedjelju. Mladost Daruvarski Brestovac ugostit će NK Draganec, Sokol iz Sokolovca igra protiv NK Polet iz Narte, a Mladost Nova Ploščica dočekuje NK Mlinar. Sve utakmice igraju se u 17.30 sati.

Ove nedjelje igra se 19. kolo Treće županijske lige Jug. Pa tako, u Imsovac odlazi Junak iz Velikog Pašijana, u Kapelicu HNK Jovača, a u Veliko Vukovje Bršljanica. U Uljanik dolazi NK Dinamo Dežanovac, a u Hrastovac NK Ilova. Sve utakmice igraju se u nedjelju u 17.30 sati. 15. kolo u nedjelju u 17.30 igra i Treća ŽNL Sjever, a u njoj Moslavina Velika Trnovitica dočekuje NK Bedenik.

Nema postova za prikaz