Vikend rezultati s nogometnih terena

pexels

Garešnički Garić ovog je vikenda odigrao je utakmicu 26. kola Četvrte NL BJ-KC-VT u gostima protiv Čazme. Rezultat na kraju bio je 2:0 za domaću ekipu.

Ovog vikenda odigralo se i 23. kolo Prve županijske nogometne lige. U njoj je Hajduk iz Hercegovca pobijedio Dapce rezultatom 1:2, Brestovac je pobijedio NK Skok 4:1, a berečki Tomislav nadigrao je NK Slogu 2:4. Neriješenu utakmicu bez golova odigrala je Gordowa iz Velikog Grđevca protiv Brezovačkog športskog kluba.

23. kolo odigrala je i Druga županijska liga. U njoj je palešnička Lasta izgubila od Zrinskoga 4:6, Mladost Novu Ploščicu porazio je NK Tosk 1:5, a NK Mladost Daruvarski Brestovac izgubio je od Napredka 4:1. Neriješenu utakmicu rezultatom 4:4 odigrali su Sokol iz Sokolovca i Šandrovac.

Ove nedjelje odigrano je i 20. kolo Treće županijske lige Jug. U njoj je Junak iz Velikog Pašijana pobijedio Mladost Nadu 3:2, Dinamo Dežanovac nadigrao je Radnički 4:1, a Bršljanica je pobijedila Nk Vihor 5:2. NK Ribar Kaniška Iva pobijedio je Ilovu 1:2, a Imsovac HNK Jovaču 1:3. Također, Treća županijska nogometna liga Sjever odigrala je 16. kolo u kojemu je Moslavina iz Velike Trnovitice pobijedila Signal na gostovanju 0:3.

Nema postova za prikaz