Rezultati s nogometnih terena

pexels

Garešnički Garić ovog vikenda, odigrao je utakmicu 27. kola Četvrte NL BJ-KC-VT na domaćem terenu protiv NK Mladosti iz Kloštra Podravskog. Rezultat na kraju bio je 1:5 za gostujuću ekipu, a gol za Garić postigao je Golubić.

Ovog vikenda odigralo se i 24. kolo Prve županijske nogometne lige. U njoj je Hajduk iz Hercegovca pobijedio NK Bilo rezultatom 3:0. Brestovac je izgubio 2:1 na gostovanju kod Ribara u Končanici, dok je berečki Tomislav pobijedio Gordowu 2:0.

24. kolo odigrala je i Druga županijska liga. U njoj je palešnička Lasta pobijedila Mlinar 1:0. Ekipa Mladosti iz Daruvarskog Brestovca slavila je nad Poletom 4:2, dok je Sokol iz Sokolovca izgubio od Zrinskog 2:4. Neriješenu utakmicu rezultatom 1:1 odigrali su Zvijerci i Mladost Nova Ploščica.

Ove nedjelje odigrano je i 21 kolo Treće županijske lige Jug. U njoj je Junak izgubio od Jovače 3:1, Imsovac od Bršljanice 2:3, a Mladost Nada od Ribara 0:8. Polet je pobijedio Ilovu 3:1, a Vihor Dinamo Dežanovac 4:1.

Također, Treća županijska nogometna liga Sjever odigrala je 17. kolo u kojemu je Moslavina iz Velike Trnovitice pobijedila Korenovo 3:2.

Nema postova za prikaz