Završni poredak Prve, Druge i Treće ŽNL

pexels

Završena su nogometna natjecanja za sezonu 2020/2021. U Prvoj je vodeći NK Ribar s ukupno 61 bodom, a od ostalih klubova s našeg područja sljedeći je Hajduk Hercegovac koji je na petom mjestu s 43 boda. Nakon njega slijede berečki Tomislav na 10-om mjestu s 32 boda, na jedanaestom mjestu je Brestovac s 26 bodova, a na dvanaestom Gordowa s 24 boda.

U Drugoj županijskoj na prvom mjestu završio je NK TOSK sa 60 bodova. Devet bodova manje, 51 na trećem mjestu ima Mladost iz Nove Ploščice. Isti broj bodova ima i NK Ivanska na četvrtom mjestu. Na petom s 39 bodova je NK Mladost Daruvarski Brestovac dok je palešnička Lasta na jedanaestom mjestu s 28 bodova, a Sokol iz Sokolovca na dvanaestom s 24 boda.

Treća županijska liga Jug okupila je jedanaest klubova. Na prvom mjestu završila je Bršljanica s 48 bodova, zatim slijedi Dinamo Dežanovac s 45, a isto toliko na trećem mjestu ima Mladost Nada. 40 bodova na četvrtom mjestu ima NK Vihor, na petom je Imsovac s 38, a na šestom HNK Jovača s 31 bodom. Sedmo mjesto zauzeo je Ribar iz Kaniške Ive s 15 bodova, na osmom je NK Ilova s 14, a na devetom NK Polet s 13 bodova. Predzadnji, deseti je Junak s 10 bodova, a ist toliko ima i NK Radnički.

Nema postova za prikaz