Najbolji strijelci Prve, Druge i Treće ŽNL

pexels

Nakon završnog kola županijskih liga važno je, uz klubove, istaknuti i najbolje strijelce. Pa tako, u Prvoj, s 31 pogotkom vodeći je Davor Andrlić iz NK Kamen Sirač, a slijede ga Zoran Vojnović iz Končanice s 19 golova te Luka Slivar i Hajduka i Santos Souza Devid iz berečkog Tomislava s 18 golova. Bruno Pušić najbolji je strijelac za Gordowu iz velikog Grđevca, a postigao je devet pogodaka, dok su najbolji u Brestovcu, sa šest zabijenih golova, Siniša Klobučar te Dario Tkalac.

U Drugoj županijskoj s 38 pogotka vodeći je Josip Vargić iz NK Tosk, a četiri gola zaostatka, 34, ima Ivan Plantek iz Mladosti Nova Ploščica. 19 golova zabio je Matej Pap iz Sokola, a 15 Petar Špoljarić za Ivansku. Najbolji iz Mladosti Daruvarski Brestovac je Matija Jakšić, a iz palešničke Laste Božidar Vezmar, obojica s 14 postignutih golova.

U trećoj Sjever, Martin Metljak broji 19 pogodaka, a gol zaostatka, njih 18, ima Blaž Mesić iz Moslavine Velika Trnovitica. Dok je u trećoj Jug Matija Grgić iz NK Bršljanica 30 puta zatresao protivničku mrežu. Nenad Šplajt 23 je puta zatresao mrežu za Mladost Nadu, a Nikola Galić 19 puta za NK Vihor. Najbolji iz redova NK Junak je Mario Humljan s 12 golova, Matija Bolarić s 11 golova za Radnički, a isto toliko ima i Stipan Lovrenović iz NK Ilove. Za Kanišku Ivu najviše golova dao je Mersad Šabanović, njih devet, a za NK Polet sedam golova dao je Filip Štefičić.

Nema postova za prikaz