Nastavljaju se masovna cijepljenja u BBŽ

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije nastavljaju se masovna cijepljenja pa su tako ovaj tjedan organizirana 15., 16., i 18. lipnja u Dvorani europskih prvaka u Bjelovaru, a uz punktove za cijepljenja ona se provode i u Zavodu za javno zdravstvo te u ordinacijama liječnika obiteljske medicine.

Budući da je cijepljenje najbolji način zaštite od COVID 19, a cjepiva ima dovoljno za sve građani se pozivaju da se prijavljuju za cijepljenje. To mogu učiniti preko svojih liječnika obiteljske medicine, u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije na broj telefona 043 247 301 i mobitela 099 410 5495 te putem platforme cijepise.zdravlje.hr.

Svoje sugrađane na cijepljenje poziva i bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić koji će se u sklopu bjelovarske Terezijane i sam cijepiti u subotu 19. lipnja u 9 sati. Naime, u subotu u sklopu Terezijane županijski Zavod za javno zdravstvo imat će punkt za cijepljenje pored Gradskog muzeja u Bjelovaru gdje će se građani moći cijepiti od 9 do 20 sati. Župan Marko Marušić cijepit će se prvi, a uz njega svoju prvu dozu cjepiva primit će i zamjenica župana Marija Jungić.

Nema postova za prikaz