BBŽ: 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

15 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 5 novooboljelih osoba s područja je grada Čazme, 4 novozaražene osobe s područja su općine Rovišće, 3 nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području grada Daruvara, po 2 novooboljele osobe s područja su grada Grubišnog Polja i općina Đulovac i Velika Pisanica, a po jedna novozaražena osoba s područja je općina Zrinski Topolovac, Veliki Grđevac i Dežanovac.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je osamnaest osoba zaraženih koronavirusom, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a na opservaciji je devet pacijenata.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 282 osobe.

Dani otvorenih vrata u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije nastavljaju se i tijekom mjeseca rujna, a počevši od 6. rujna bez najave i naručivanja građani se mogu cijepiti u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 sati te petkom od 9 do 12 i od 15 do 19 sati.

U Zavodu za javno zdravstvo u Grubišnom Polju bez najave i naručivanja cijepljenje je organizirano utorkom od 9 do 10 sati, u Garešnici utorkom od 12 do 14 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati te u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati.

Autobus „Cjepko“ sutra, 2. rujna, dolazi na područje općine Severin.

SeverinDruštveni dom09:00 – 10:30
OrovacDruštveni dom11:00 – 12:30

Nema postova za prikaz