U BBŽ 21 NOVI SLUČAJ ZARAZE KORONAVIRUSOM

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je 21 novi slučaj zaraze koronavirusom.
12 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 3 novooboljele osobe s područja su općine Rovišće, 2 novozaražene osobe s područja su grada Čazme, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Hercegovac, Sirač, Velika Pisanica i Đulovac.
U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je devet pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih su dvije osobe na respiratoru, a na opservaciji je sedam pacijenata.
U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 275 osoba.
Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.
U okviru Dana otvorenih vrata u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije tijekom rujna građani se bez najave i naručivanja mogu cijepiti u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 sati te petkom od 9 do 12 i od 15 do 19 sati.
U Zavodu za javno zdravstvo u Grubišnom Polju cijepljenje je organizirano utorkom od 9 do 10 sati, u Garešnici utorkom od 12 do 14 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati te u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati.

Nema postova za prikaz