BBŽ: 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

13 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 4 novooboljele osobe s područja su općine Dežanovac, po dvije novozaražene osobe s područja su gradova Daruvar i Čazma, a po jedna novooboljela osoba s područja je gradova Grubišno Polje i Garešnica te općina Nova Rača i Sirač.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 16 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih 6 na respiratoru. Na promatranju je 9 pacijenata, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 423 osobe.

U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba s koronavirusom.

Podsjećamo, u okviru Dana otvorenih vrata Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije građani se mogu cijepiti bez najave i naručivanja u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 sati te petkom od 9 do 12 i od 15 do 19 sati.

U Zavodu za javno zdravstvo u Grubišnom Polju cijepljenje je organizirano utorkom od 9 do 10 sati, u Garešnici utorkom od 12 do 14 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati te u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati.

Također, građani se mogu cijepiti sutra, 18. rujna od 9 do 12 sati u Ljekarni Bjelovar, na gradskom korzu u Ulici Petra Preradovića 4 za što je potrebno prethodno naručivanje osobnim dolaskom u ljekarnu ili na broj 043/ 241-907.

Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.

Nema postova za prikaz