XXVI. ŠNIDOR, Čazma 2021. i s garešničkim sudionicima

Foto- Grad Čazma

U Čazmi je održan 26. ŠNIDOR, sportsko natjecanje Zajednice udruga i članova HVIDR-e Bjelovarsko-bilogorske županije. Ekipno, prvi je Bjelovar, drugi domaćin Čazma, treći Daruvar, Garešnica je četvrta, a peto Grubišno Polje. U svakoj od šest diciplina svoje predstavnike imali su i garešnički branitelji, vojni invalidi Domovinskog rata. Pojedinačno, najbolje plasiran bio je Damir Dubravac- prvi u stolnom tenisu, dok je Dražen Sabolović bio drugi u streljaštvu. Ukupno 100-tinjak sudionika još se natjecalo u visećoj kuglani, sportskom ribolovu, elektronskom pikadu i šahu.

XXVI. ŠNIDOR otvorio je predstavnik Ministarstva hrvatskih branitelja, pomoćnik ministra Dinko Tandara. Obećao je pomoć Ministarstva u daljnjim aktivnostima te naglasio kako su druženje i suradnja branitelja itekako važni, za njih i društvo. – Bilo je to bitno’91. i ’95., ali i sada, da ste skupa i da smo prijatelji, kao onda kada je to bilo potrebno, poručio je.

Dobrodošlicu svima poželio je Darko Kajfeš, predsjednik čazmanske HVIDR-e. Sve je pozdravio Mladen Marinković, predsjednik HVIDR-e Bjelovarsko-bilogorske županije, u ime koje se obratila zamjenica župana Tanja Novotni Golubić.

Nema postova za prikaz