U BBŽ 94 nova slučaja zaraze koronavirusom

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 94 nova slučaja zaraze koronavirusom.

U Ispostavi Bjelovar Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježena su 63 nova slučaja zaraze koronavirusom, u Ispostavi Čazma evidentirano je 11 novozaraženih osoba, 9 novooboljelih osoba je u Ispostavi Grubišno Polje, 7 novih slučajeva zabilježeno je u Ispostavi Daruvar, a 4 u Ispostavi Garešnica.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 28 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih 6 na respiratoru. Na promatranju su 3 pacijenta, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 641 osoba.

Dani otvorenih vrata u Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije nastavljeni su i tijekom listopada pa se tako građani bez najave mogu cijepiti u Bjelovaru ponedjeljkom od 9 do 12 te petkom od 9-12 i od 15 do 19 sati, u Grubišnom Polju utorkom od 9 do 10 sati, u Čazmi srijedom od 9 do 10 sati, u Daruvaru srijedom od 9 do 12 sati te u Garešnici 26. listopada od 12 do 14 sati.

Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.

Nema postova za prikaz