HDZ: Održani unutar stranački izbori, evo rezultata za BBŽ

Jučer su održani unutar stranački izbori u HDZ-u. Natjecalo se 658 kandidata koje je biralo više od 200 tisuća članova. Rezultati su sljedeći:

Miro Totgergeli novo–stari je predsjednik Županijske organizacije stranke, dok su za potpredsjednike izabrani Josip Bilandžija, Damir Lneniček, Marko Marušić i Ivica Vranić.

Aktualni župan BBŽ-ije, Marko Marušić izabran je za predsjednika Gradske organizacije HDZ–a Grada Bjelovara, a potpredsjednici su mu Zoran Bišćan, Sanela Grbaš Bratković i Nenad Martinovski.

U Garešnici je za predsjednika izabran Željko Starčević, a potpredsjednici su Dražen Bangez, Josip Bilandžija i Ivica Trupinović.

U Čazmi je za predsjednika Gradske organizacije izabran Ivica Vranić, a potpredsjednici su mu Snježana Dončević, Branko Novković i Damir Zajček. Kao predsjednik u Daruvaru izabran je aktualni gradonačelnik Damir Lneniček, a zamjenici su Boris Bogdan, Vanda Cegledi i Staša Pilizzari, dok je predsjednica HDZ-a u Grubišnom Polju aktualna dožupanica Marija Jungić, a potpredsjednici su joj Ivo Martinović, Zlatko Pavičić i Željko Vizvar.

Kada su u pitanju rezultati po općinama, u Bereku je izabran aktualni načelnik Mato Tonković, a potpredsjednici su Zvonko Barilarić i Josip Marković. U Hercegovcu je izabrana Sonja Glas, a zamjenici su joj Dejan Kovač i Vera Obrovac. U Velikoj Trnovitici izabran je aktualni načelnik Ivan Marković, a zamjenici su Ivan Aržek i Mile Delač. Za kraj, u Velikom Grđevcu je za predsjednika izabran Matija Grdinić, a zamjenici su mu Pero Solić i Renato Jelinčić.

Nema postova za prikaz