U sudaru u Velikim Sredicama poginuo 51-godišnji muškarac

PU bjelovarsko - bilogorska

U četvrtak 21. listopada oko 19.55 sati, 51-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Bjelovar, ulicom Velike Sredice iz smjera sjevera u smjeru juga. Dolaskom u blizinu kbr. 166 u pregledan zavoj ulijevo, iz neutvrđenih razloga je prednjim desnim kotačem udario u rubni kamen, nakon čega je naglo skrenuo s vozilom ulijevo, prešavši na suprotnu prometnu traku. Uslijed toga je prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila bjelovarskih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 32-godišnjakinja.

Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja je smrtno stradao 51-godišnji vozač, dok je 32-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede i pružena joj je liječnička pomoć u Općoj bolnici Bjelovar. 32-godišnjakinja je alkotestirana te je reakcija na alkohol izostala.

Očevidom prometne nesreće rukovodio je dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika te je naložio obdukciju tijela poginule osobe.
Dionica državne ceste D-43 bila je zatvorena za promet od 20.05 do 22.40 sati, a promet se odvijao zaobilaznim pravcima.

51-godišnji A.B. je peta žrtva ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

Nema postova za prikaz