Danas na Gradskoj tržnici u Garešnici okupljanje ljubitelja Audia

U Garešnici se danas od 13.00 sati na Gradskoj tržnici održava skup ljubitelja skupocjenih automobila. Riječ je o Audiima, a organizatori su upravo vozači te marke koji su se okupili u Facebook grupi. U dvije godine postojanja broje više od 3.800 članova.

Različite primjerke automobila njemačkog proizvođača mogu doći vidjeti svi ljubitelji jurilica, no ulaz će biti kontroliran zbog prijašnjih nereda u vidu driftanja, od čega se ograđuju organizatori ovog događanja, kaže Kristijan Kelemen jedan od osnivača grupe na društvenoj mreži, ali i ovog eventa u Garešnici.

Ideja je došla spontano, obzirom da ovakve grupe nema na bjelovarskom području. Cilj nam je druženje i razmjena iskustava. Već smo imali okupljanja na Barutani u Bjelovaru i Kukavici na području Općine Veliki Grđevac. U budućnosti planiramo pozvati proizvođača ovih automobila da nam bude pokrovitelj. Već bi im se javili, no bilo je dosta problema oko orgnizacije zbog pandemije koronavirusa, stoga se nadamo nekim boljim i zdravijim vremenima“, rekao je Kelemen, inače tridesetosmogodišnji ljubitelj Audia iz Međurače.

Nema postova za prikaz