U Garešnici darivani novorođeni

U Garešnici su danas darivani novorođeni. Bilo je deset beba, šest dječaka – Ivano, Mauro, Fran, Bruno, Luka i Bjorn i četiri djevojčice – Klara, Dunja, Sofia, Melisa. Grad ih je dočekao s tisuću kuna dobrodošlice i s darom odjeće i opreme u vrijednosti 400 kuna. “Mlade obitelji najveće su blago našega grada, a ovo što smo svi zajedno ovdje jest dokaz da se mlade obitelji i dalje stvaraju na našem području, a mi ćemo kao predstavnici grada pokušati napraviti sve što je u našoj moći kako bismo vas na ovom području i zadržali. Za sada, želim vam svu sreću i zdravlje u budućnosti“, poručio je gradonačelnik, Josip Bilandžija.

Kroz projekt „Radujemo se zajedno s vama“, najmlađe poklon-paketom daruje i garešnički Crveni križ, a na novoj, prekrasnoj, ali i odgovornoj ulozi roditelja svima je čestitala ravnateljica, Melita Lozina.

Dio roditelja bio je spriječen u dolasku, ali je zato tu uvijek popularno zvani baka-servis koji osim uskakanja kada je potrebna pomoć pri čuvanju mališana, ovog puta u njihovo su ime došli preuzeti poklone.

Nema postova za prikaz