Tatjana Balja iz Garešnice hrvatska je djelatnica godine turističkog domaćinstva

Tatjana Balja s OPG-a Balja u Garešnici, koji vodi sa suprugom Domagojem,  dobitnica je nagrade Hrvatske turističke zajednice Djelatnik godine, Čovjek- ključ uspjeha u turizmu, u kategoriji domaćin turističkog seljačkog domaćinstva. Nagradu joj je na Danima hrvatskog turizma u Dubrovniku uručila ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

Ovo priznanje predstavlja krunu svih nagrada, uručena u elitnom društvu najistaknutijih hrvatskih turističkih djelatnika, izjavila je Tatjana Balja u javljanju za program Krugovala 93,1 MHz Garešnica.

Cilj je podizanje kvalitete uluge, na zadovoljstvo gostiju, širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma te ukupnog doživljaja Hrvatske kao turističke destinacije. To svjedoči i OPG-Balja, a nakon što su se dojmovi slegli, Tatjana Balja vjeruje kako će gostima biti još zanimljiviji, a Garešnica prepoznatljivija.

Foto- TZ BBŽ

Vjerujem u podizanje kvalitete usluge na viši novo i da se može raditi na turizmu u gradu, kako bi turistima bili što interesantniji. Bez lažne skromnosti, reportažom Reutersa i emitiranjem priloga po čitavom svijetu postali smo poznati i van granica naše predivne Garešnice, dodaje T. Balja.

OPG Balja pokrenuo je i jedinstveni projekt u Hrvatskoj, Hotel za pčele, na imanju u sklopu kojega je i api-komora za inhalaciju.Na prodajnom mjestu u obiteljskoj kući u Garešnici nude vlastite domaće proizvode, kao i ostalih lokalnih proizvođača. Također i smještaj, čime je priča OPG-a Balja zaokružena.

OPG-Balja ima podršku Turističke zajednice Sjeverna Moslavina iz Garešnice, kao i TZ Bjelovarsko-bilogorske županije, čiji su čelnici, Daniela Belak i Marcel Medak, bili i na dodjeli priznanja u Dubrovniku.

Priča je zaokružena ponudom apartmana u obiteljskoj kući u Garešnici, uključujući i cijelu pčelarsku priču OPG-a Balja. Goste educiramo o pčelarstvu i važnosti pčela. Mogu se i inhalirati u api-komori imanja te se odmoriti. Ljudima je to jako zanimljivo i sve više dolaze u naš grad, zaključuje Tatjana Balja.

Ideja, kaže, imaju dovoljno te pripremaju i nove projekte, za koje će se čuti. Čestitke na vrijednom priznanju sa željom da ih, kao i novih uspješnih poslovnih pothvata i izazova, bude još!

Nema postova za prikaz