Obilježen Dan grada Grubišnog Polja, danas koncert grupe Vigor

U Grubišnom Polju ovoga se tjedna slavi Dan grada stoga je cijeli tjedan prepun raznih aktivnosti. Proslava je započela polaganjem vijenaca na spomeniku hrvatskim braniteljima, nastavila se svetom misom u crkvi Sv. Josipa, a završena je svečanom sjednicom Gradskog vijeća u Centru za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman. Tamo su dodijeljena i priznanja zaslužnim građanima, a treba istaknuti kako se Dan grada Grubišnog Polja održava u spomen na završetak prve oslobodilačke operacije u Domovinskom ratu, „Otkos 10“, kojom je oslobođeno područje Grubišnog Polja. “Posebno smo ponosni na naše sugrađane koji su unatoč granatiranju, kako sa zemlje tako i iz zraka, nisu otišli iz Grubišnog Polja što je bitno utjecalo na moral naših branitelja. Još jednom hvala svim građanima i sretan im da grada Grubišnog Polja“, poručio je gradonačelnik Zlatko Mađeruh u programu Krugovala.

Danas pak sve zainteresirane od 19 sati čeka Gulašijada na Gradskoj tržnici u sklopu koje se dijeli hrana i piće, dok poslije 20 sati na pozornicu izlazi grupa Vigor.

Čestitke građankama i građanima Grubišnog Polja uputio je i župan Marko Marušić: „ I danas je gradonačelnik potpisao tri ugovora vrijedna gotovo milijun kuna. To je kontinuitet dobre politike i onoga čemu težim, a to je suradnja načelnika, gradonačelnika, župana s Vladom RH. Mislim da gradska vlast izvrsno radi svoj posao, građani su i na proteklim izborima ponovno dali povjerenje gospodinu Mađeruhu da nastavi voditi Grubišno Polje. Dosadašnji maćehinski odnos Županije prema Grubišnom Polju mijenjamo, pristupamo drugačije i vjerujem da će ta suradnja donijeti još bolji razvitak Grubišnog Polja jer svima je isti cilj, ostanak mladih na našem teritoriju i da im osiguramo što kvalitetniji i bolji život u našoj sredini“, istaknuo je župan Marko Marušić.

Nema postova za prikaz