U Bjelovaru otvoren novi punkt za cijepljenje

Zbog povećanog interesa građana za cijepljenjem, 9. studenog otvoren je novi punkt za cijepljenje u Domu zdravlja u Bjelovaru. U prostorima Doma zdravlja, odnosno Zavoda za hitnu medicinu u prizemlju, cijepljenje će bez najave biti organizirano utorkom i četvrtkom od 8 do 12 sati, a srijedom od 15 do 19 sati. Za sada će se cijepiti cjepivima Moderna i Pfizer“, rekla je pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Zavoda za hitnu medicinu BBŽ Sendi Bosak.

U Zavodu za javno zdravstvo građani se mogu i dalje cijepiti ponedjeljkom i petkom, uz prethodnu najavu, a omogućeno je i cijepljenje trećom dozom. „Organizirani su i punktovi na kojima svoju dozu cjepiva mogu primiti građani koje su naručili njihovi liječnici obiteljske medicine. Cijepljenje je omogućeno i kod liječnika obiteljske medicine te u Ispostavama Zavoda za javno zdravstvo u Daruvaru, Garešnici, Grubišnom Polju i Čazmi“, naglasio je v.d.ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo BBŽ Vedran Trupac.

Od samog početka činili smo napore kako bi ljudi uvidjeli koliko je cijepljenje važno. Sva vrata su otvorena i treba slušati struku, imamo puno zaraženih i umrlih i naše odgovorno ponašanje je jedino što to može zaustaviti“, poručio je župan Marko Marušić. (BBŽ)

Nema postova za prikaz