Šahovski klub “Mount trade” iz Garešnice sezonu završio na 5. mjestu

Šahovski klub Mount trade Garešnica krajem listopada završio je s natjecanjima. Ukupno su zauzeli peto mjesto, od 12 ekipa s kojima nastupaju u Drugoj ligi Centar. Ovo je rezultat iznad očekivanja, izjavio je predsjednik Miroslav Horina, obzirom da su bili deseti u po nositeljstvu.

Aleksandar Savanović je osvoio 4,5 boda od 6, Ognjen Matko, najuspješniji igrač lige osvojio je 7,5 bodova od 11, drugi najuspješniji je Antonio Sedmak sa 7 od 11, dok je Marin Mužina ostvario 4 od 11, Tomislav Horina 6 od 11, Miroslav Horina 5,5 od 11, Zdravko Lučić 0,5 od 3, a Zora Filipović 1 od 2.

Kadeti su zauzeli 6. mjesto od osam ekipa, a boljim rezultatima nadaju se u idućoj sezoni. Renato Hranilović ostvario je 1 bod od 7, Renata Hranilović 0 od 2, Stjepan Šašinović 4 od 7, Antun Bajević 3 od 7 i Fran Tutić 1,5 od 5

Uredili su novi prostor na garešničkoj tržnici, uz pomoć članova i Grada Garešnice te garešničkog komunalnog poduzeća. Imaju petnaestak novih članova, a simultanke ne održavaju zbog pandemije koronavirusa. Dodajmo još da ove godine garešnički šahovski klub slavi petnaestu obljetnicu rada. Čestitamo!

Nema postova za prikaz