Uskoro krovište na Kulturnom centru u Bereku

Lampione za žrtve Domovinskog rata, Vukovara i Škabrnje zapalit će večeras i u Bereku. Usto, općinsko središte ovih će blagdana zasjati u novom ruhu, za što su nabavljeni novi ukrasi, a proširit će i područje ukrašavanja. Novost u središtu Bereka je i Kulturni centar, koji je u završnoj fazi izgradnje. Veličine je 850 četvornih metara i bit će namijenjen za rad udruga. U tijeku je postavljanje krovišta na objekt vrijedan 7,5 milijuna kuna. Načelnik Mato Tonković ističe zadovoljstvo s dosad odrađenim.

Sretan sam da je krovište pri kraju. Dan, dva i bit će gotovo, da se aktivnosti mogu unutra provoditi, jer kiša i snijeg stvaraju vlagu i kondenzaciju, koje dovode do oštećenjea ovoga što je napravljeno. Stoga je veliki iskorak da se postavi krovište, kaže načelnik Mato Tonković.

Kulturni centar nalazi se iza Osnovne škole škole i svlačionica Nogometnog kluba u Bereku. 18. studenog NK Tomislav igra nadoknadu utakmice protiv kluba iz Brezovca od 13,30 sati, odgođene zbog Covida 19. Zadnje kolo polusezone bit će ujedno derbi protiv NK Brestovca, u isto vrijeme u nedjelju.

Nema postova za prikaz