Pakrački NK Hajduk dobio malonogometni teren s umjetnom travom

Nogometni klub Hajduk iz Pakraca sudjeluje u Međužupanijskoj ligi Slavonski Brod- Požega, a nalaze se na sredini tablice. Kao i svi klubovi muku muče s brojem igrača no privremeno su se snašli, dok će dugoročno imati problema, rekao je predsjednik Vladimir Gazić. Sezonu su uspješno završili bez osjetnih poteškoća  zbog pandemije koronavirusa iako su im dolaskom hladnijih dana cijele kategorije u samoizolaciji. Klub je proveo brojne radove na kompleksu Nogometnog stadiona. Uređene su prostorije, svlačione i kantina, a promjenjen je i krov. U tijeku je i završetak projekta izgradnje malonogometnog terena sa umjetnom travom u suradnji s brojnim donatorima, Gradom Pakracom i Hrvatskim nogometnim savezom. Investicije provedene kroz dvije godine, vrijedne su oko tri i pol milijuna kuna. Posljednja prvenstvena utakmica odigrana je u Pakracu, a sav prihod donirali su nogometašu iz Lipika, Antoniju Čavlović, čija je kuća nedavno izgorila u požaru. Pohvale pakračkim nogometašima na cjelokupnom radu uputio je predsjednik Gazić, ne želeći nikoga posebno izdvajati, a ujedno je izrazio zadovoljstvo izvršenim radovima, ali i onima koji tek predstoje.

Cijeli klub bih pohvalio za svoj rad, Hajduk je prerastao malu udrugu, koju danas ne može voditi tek par ljudi. Zahvaljujem svima koji rade za dobrobit kluba koji svake godine napreduje. Zadovoljan sam pozicijama koje smo zauzeli završetkom sezone, također i ulaganjima koja su usmjerena za dobrobit kluba. Svim sponzorima, Gradu Pakracu i Hrvatskom nogometnom savezu te vjernim navijačima. Planiramo i neke nove projekte za razvoj kluba i boljitak svih mladih, nogometaša i onih koji će to tek postati.” Rekao je predsjednik NK Hajduka iz Pakraca, Vladimir Gazić.

Antonio Čavlović u samo nekoliko minuta ostao je bez svog doma. Dijelimo objavu njegove obitelji sa popratnim ibanom na koji možete uplatiti sredstva koja će im pomoći u obnovi kuće te donirati prema vašim mogućnostima. IBAN : HR68 2340 0093 2049 6892 4 Primatelj Vesna Čavlović, BIC broj PBZGHR2X Opis plaćanja, pomoć za izgorenu kuću u požaru.

Nema postova za prikaz