Dani otvorenih vrata garešničkog PCG-a

U Dane otvorenih vrata EU projekata uključio se i Poduzetnički centar Garešnica, koji od 20. do 30. studenoga održava virtualne Dane otvorenih vrata, putem weba i fb stranice. Jučer su informirali građane na Gradskoj tržnici, dok su danas predstavljali stanare Poduzetničkog inkubatora. Jedna od stanara je i Mirjana Ivančević, vlasnica knjigovodstvenog obrta. Uz nju, zaposlena je još jedna osoba. Zadovoljni su povoljnom cijenom najma prostora, režije su im podmirene, a ured opremljen namještajem. Uz to imaju i čajnu kuhinju na korištenje, čime su jako zadovoljni, rekla je stanarka Ivančević, te zahvalila na velikoj pomoći u poslovanju, Gradu Garešnici, Poduzetničkom centru Garešnica te gradonačelniku Josipu Bilandžiji.

Imaju četrdesetak klijenata sa šireg područja Garešnice. Iako nisu bili u kategoriji za početnike, prostor Poduzetničkog inkubatora, uvelike im olakšava poslovanje, ispričala je Mirjana Ivančević, vlasnica knjigovodstvenog obrta.

U petak od 10 do 12 sati u Tehno parku u Kapelici predstavit će projekt njegove izgradnje opremanja, gdje će se također moći družiti sa stanarima i saznati njihova iskustva, tako da su svi dobrodošli. Dane otvorenih vrata EU projekata organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, uz podršku Europske komisije od 20. do 30. studenog u cijeloj zemlji.

Nema postova za prikaz