Predavanje ‘Od ideje do prvog gosta’

Kao što je i rečeno na konferenciji za medije koja se krajem studenog održala u Starčevljanima, u Kući za odmor Chambar gdje je najavljena suradnja Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar, Grada Bjelovara i Općina Rovišće, Kapela, Zrinski Topolovac, Veliko Trojstvo, Severin, Velika Pisanica, Nova Rača, Veliki Grđevac, Šandrovac, na raspisivanju Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar u turizmu za 2022. godinu.

Sam Javni poziv bit će raspisan početkom 2022. godine i njegov fond iznosit će 700.000,00 kuna. Kako bi se svi zainteresirani informirali o mogućnostima razvoja turizma u našem bjelovarsko-bilogorskom kraju, u srijedu, 8. prosinca 2021. u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar (kino) s početkom u 17,00 sati, organizirat će se predavanje Od ideje do prvog gosta.

Predavanje će održati Dario Lovković, pomoćnik pročelnika za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove u Upravnom odjelu za poslove državne uprave BBŽ – Od ideje do registracije privatnog smještaja, Kristian Dubinko i Antonia Eman, predstavnici tvrtke Nova Sol – Kako pronaći goste i prodati smještaj i Tomislav Smrček Čonč, vlasnik Kuće za odmor Chambar – Primjer dobre prakse kako privući goste na Bilogoru.

Važna napomena koju je potrebno istaknuti! Za ulazak na predavanje obavezna je valjana Covid potvrda ili negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa.

Nema postova za prikaz