Andreja Kovač na prijemu kod zamjenice župana Marije Jungić

Foto: BBŽ

U Županiji u Bjelovaru održan je prijem nagrađene garešničke učiteljice savjetnice Andreje Kovač. Dobitnica je godišnje nagrade „Ivan Filipović“ u području osnovnog školstva, kao najvišeg priznanja djelatnicima u odgoju i obrazovanju. Ugostile su ju pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i obrazovanje Andrea Prugovečki Klepac i zamjenica župana, Marija Jungić. Dugogodišnji rad učiteljice Kovač i njena posvećenost odgoju i obrazovanju naših učenika, uključenost u brojne projekte izvan nastave, ali prije svega ljubav prema svom poslu koja nema granice, sada su i nagrađeni ovim vrijednim priznanjem koje će, sigurna sam, biti poticaj i za daljnji rad i neke nove ideje.

Foto: BBŽ

Ove je godine 15 laureata, osam iz osnovnog školstva, a na prijemu i toploj dobrodošlici zahvalila je i sama Andreja Kovač. “Odlike moga rada bazirane su ne samo na odgojno-obrazovnim uspjesima s mojim učenicima nego i na tragu koji sam ostavila u lokalnoj zajednici. Učenike uvijek volim motivirati za sadržaje izvan zadanih okvira. Često puta sudjelujemo u nizu humanitarnih akcija, dugogodišnji smo partner udruzi „Jak kao Jakov“ iz Karlovca, a prošle godine prikupljali smo sredstva za udrugu OSIT iz Bjelovara“, istaknula je Kovač.

Učiteljica Kovač trenutno predaje u Osnovnoj školi u Garešnici i razrednica je 2.b razredu. “Uvijek volim istaknuti da je to jedan glasan i dinamitan, ali veoma sposoban razred. Nedavno su moji učenici sudjelovali i na DABAR natjecanju, a od njih četvero , dvojca su takozvani zlatni dabrovi što znači da su osvojili 10 posto uspješnosti od ukupnog broja bodova“, zaključila je Kovač.

Foto: BBŽ; Učiteljica savjetnica Andreja Kovač dobitnica godišnje nagrade „Ivan Filipović“

Nema postova za prikaz