Završna konferencija projekta „Uljepšajmo dane“, koji se provodi u Bereku

Uljepšajmo dane- naziv je projekta kojeg bjelovarska udruga „Zadovoljna žena“ provodi kroz dvije godine na području Općine Berek, koja kao partner ustupa prostor. Predsjednica Mirela Štefinec-Plavac zadovoljna je provedbom i zahvaljuje svima koji su sudjelovali.

– Zahvaljujem našem partneru Općini Berek, a pogotovo načelniku Mati Tonkoviću koji nam je izašao u susret i omogućio provedbu prve godine projekta. Također i voditeljima koji su proveli sve zacrtane aktivnosti, bez obzira na poteškoće prouzrokovane pandemijom, ponekad uz pomoć video-poziva ili tiskanih materijala za 10 do 20 polaznika po radionici. Sve predviđeno projektom je odrađeno – zaključuje Štefinec-Plavac.

Radovi nastali na radionicama projekta Uljepšajmo dane, izloženi povodom Dana općine u Bereku

Projekt se odnosi na radionice, edukacije i tjelovježbu za unaprjeđenje kvalitete života i zaštitu prava starijih osoba u lokalnoj zajednici, odnosno sportske, zabavne i kreativne sadržaje, poput likovnih radionica. Zabavne sadržaje vodi Senka Jambrišak iz Bereka.

Članice udruge Zadovoljna žena, povodom Dana općine Berek s predsjednicom Štefinec-Plavac (prva s desna)

Ciljevi i rezultati, ističe predsjednica Štefinec-Plavac, u potpunosti su ispunjeni, o čemu će govoriti na završnoj konferenciji, najavljenoj za 18 sati u Bjelovaru.

Projekt od 90.000 kuna financira Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH.

Nema postova za prikaz