Marušić i Hrebak obišli dežurne službe nakon novogodišnje noći

Već tradicionalno, prvog dana nove godine mediji i predstavnici grada Bjelovara obilaze dežurne službe grada. Prva postaja ove je godine bio Zavod za hitnu medicinu Bjelovarsko – bilogorske županije. Dežurna liječnica bila je doktorica Zlata Ileković Pejić, a od događa je izdvojila u Garešnici slučaj teškog disanja kod plućnog bolesnika dok je na području Grubišnog Polja, u jutarnjim satima došlo do prometne nesreće s lakšim ozljedama kod jedne osobe. Sve u svemu, novogodišnja noć prošla je mirno, zaključila je Ileković Pejić.

Tijekom obilaska dežurnih službi grada Bjelovara, na novogodišnju noć, ali i na očekivanja od 2022. godine, osvrnuo se i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak:Svi su se malo opustili, a to je bilo itekako potrebno. Jedina zamjerka je vatromet, za kojeg sam se nadao da će se unatoč gustoj magli dobro vidjeti. Nažalost, na takve stvari nitko ne može utjecati. Nadam se da ćemo se kroz ovu godinu početi opuštati i krenuti živjeti normalnije. Mi u Gradu Bjelovaru već imamo lijepe vijesti jer je jučer raspisan veliki natječaj u vrijednosti 160 milijuna kuna za projektiranje svih velikih važnih projekata, kako za grad Bjelovar, tako i za Bjelovarsko – bilogorsku županiju, a vezanih za Nacionalni plan oporavka i otpornosti,” rekao je.

Bjelovarsko – bilogorski župan Marko Marušić u novoj je godini poželio bolju demografsku sliku županije, odnosno veći broj novorođene djece.

Nema postova za prikaz