Do ponoći glasovanje za Najljepši advent u Hrvatskoj!

Još danas traje izbor za Najljepši advent portala Gradonačelnik.hr, u koji se  uključilo 36 gradova i osam općina, čije slike objavljuju na svojoj fb stranici, a glasovanje je do ponoći. Pobjednike u dvije kategorije, gradova i općina, proglasit će sutra. Među kandidatima su Čazma, Kutina i Novska, kao i niz mjesta s kontinenta i obale.

Za izbor za Najljepši advent prijavili su se Bakar, Belišće, Crikvenica, Čazma, Delnice, Donji Miholjac, Dubrovnik, Đakovo, Hvar, Karlovac, Kutina, Labin, Lepoglava, Metković, Nova Gradiška, Novska, Opatija, Opuzen, Osijek, Pleternica, Poreč, Pula, Rijeka, Rovinj, Samobor, Slavonski Brod, Sveta Nedjelja, Šibenik, Valpovo, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vukovar, Zadar i Zlatar, te općine Čepin, Ernestinovo, Farkaševci, Jasenice, Mače, Medulin, Tar-Vabriga i Vir.

Svi prijavljeni pokazuju izuzetan trud, kako bi svojim žiteljima uljepšali blagdane te privukli goste, a tu je i gospodarski aspekt, jer su adventi sve značajniji turistički proizvod koji donosi prihod lokalnoj zajednici, navodi organizator, pozivajući građane da izaberu Najljepši advent u Hrvatskoj.

Izvor: Gradonačelnik.hr

Nema postova za prikaz