ŠRD Som Kaniška Iva priprema se za početak sezone

Anđelko Matijaš, predsjednik ŠRD Som Kaniška Iva, u studiju Krugovala

Športsko-ribolovno društvo Som iz Kaniške Ive održalo je redovnu godišnju skupštinu, u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama. Izabrana je nova tajnica, Martina Jergović te blagajnik Božidar Minković, a određen je i datum otvorenja ribičke sezone, 06. ožujka.

Novost je i cijena karata za turiste, utvrđena na razini Zajednice ribolovnih društava grada Garešnice, od 100 kuna, a ostaje pravilo od tri štapa i dvije ulovljene ribe. Predsjednik Anđelko Matijaš ujedno poziva članove na radnu akciju koja će se održati za mjesec dana, 19. veljače od 9 sati.

– Imat ćemo rezidbu drveća, popraviti klupe i stolove, počistiti i urediti za početak sezone, koliko budemo imali sredstava, a nadamo se pomoći Grada Garešnice i Turističke zajednice Sjeverna Moslavina. Ribolovne dane imamo srijedom, subotom i nedjeljom, kao i na praznike. Ponekad i kuhamo za naše goste i članove, a navrate i šetači, jer se zaista ima što vidjeti i u čemu uživati, od raznih sprava i igračaka za djecu do boravka u prirodi – ističe predsjednik Anđelko Matijaš.

Prostor ŠRD Som u Kaniškoj Ivi (Foto- udruga)

Do ribnjaka u Kaniškoj Ivi vodi šetnica Zelenih vrtova Poilovlja, što je dodatni razlog za dolazak, u sve bogatijoj turističkoj ponudi kraja.

Nema postova za prikaz