Iz policijske bilježnice

Zadnje policijsko izvješće u ovom tjednu započinjemo s dva događaja s domaćeg područja. Naime, u Garešnici je nepoznati počinitelj iz neosigurane drvarnice u vlasništvu 62-godišnjaka ukrao radni alat u vrijednosti nekoliko stotina kuna, dok je u Hercegovcu, sinoć oko 22 sata, u kontroli prometa policija zatekla 39-godišnjeg muškarca kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,01 promila. On je uhićen i priveden u službene prostorije policije.

Od ostalih događaja, teže kazneno djelo razbojništva zabilježeno je u Ivanskoj. Tamo su nepoznati počinitelji provalio u kuću starije ženske osobe te uz primjenu sile ukrali nakit u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. U tijeku je istraga, a 72-godišnjakinja je zadobila lake tjelesne ozlijede.

Kada je u pitanju promet, evidentirane su dvije nesreće, na bjelovarskom području, od toga jedna s materijalnom štetom, a druga s ozlijeđenom osobom. Dodajmo za kraj da će policija i ovog vikenda nastaviti s poduzimanjem pojačanih aktivnosti i nadzora prometa.

Nema postova za prikaz