ŠRD-Šaran Garešnički Brestovac spreman za novu sezonu

Foto- fb ŠRD-Šaran Garešnički Brestovac

Športsko-ribolovno društvo Šaran u Garešničkom Brestovcu vodit će isti ljudi, potvrđeni na izbornoj skupštini. Predsjednik ostaje Danijel Gilić, tajnik Dejan Štimac, a blagajnik Božidar Šudar. Nova ribolovna sezona kreće 23. ožujka, za koju će poribiti ribnjake i urediti okoliš. U planu je proširenje parkirališta i obnova dijela krovišta ribičke kuće. Također i organizacija više događanja, poput Dana državnosti i Prvog svibnja, kao i natjecanja na brestovačkom ribnjaku.

Danijel Gilić ujedno ističe dobru suradnju s Gradom i Mjesnim odborom te zahvaljuje na potpori Grada Garešnice i gradonačelnika Josipa Bilandžije, kao i predsjednika Mjesnog odbora Željka Čopa, za koje kaže da su uvijek na raspolaganju i spremni pomoći. Gradonačelnik Bilandžija na skupštini je obećao i daljnju podršku.

Cijena ribolovne dozvole nije se mijenjala i ostaje 500 kuna godišnje, dnevna je 30, za članove zajednice 80 i za turiste 100 kuna. Love se po dvije plemenite ribe. Predsjednik Gilić pozvao je sve da ih posjete, dođu loviti i uživati zajedno s njima u oazi mira i ljepote u Garešničkom Brestovcu.

Nema postova za prikaz