Predstavnici turističkih agencija posjetili Bjelovarsko-bilogorsku županiju

Tomislav Fain, predsjednik UHPA i Marcel Medak, direktor TZ BBŽ (Foto- UHPA)

Upravni i Nadzorni odbor Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) svoje sjednice prošli su tjedan održali u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, gdje im je domaćin bila županijska Turistička zajednica. Članovi su se upoznali s ovdašnjom ponudom i obišli neke lokalitete. Prvog dana bio je to Daruvar- toplice, pivovara i Julijev park, a dan poslije OPG-Na malenom brijegu, Romska kuća i Vinarija Coner, kod Bjelovara.

Medijima su danas uputili i priopćenje s osvrtom na posjet, u kojem navode:

Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije u dvodnevnom boravku, 17. i 18. ožujka 2022. godine ugostila je članove Upravnog i Nadzornog odbora Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA). Nakon održavanja redovne sjednice, predstavnici turističkih agencija upoznali su dio ponude Bjelovarsko – bilogorske županije i obišli nekoliko značajnih turističkih sadržaja. 

„Izuzetno smo zadovoljni što smo bili domaćini članovima UHPA-e kojima smo pobliže predstavili turističku ponudu i mogućnosti organiziranog dolaska turista u Bjelovarsko-bilogorsku županiju. Ovo je izvanredna prilika predstavljanja destinacije, a nakon koje ćemo predstavnicima turističkih agencija dostaviti čitav niz promotivnih materijala i brošura. Takva mogućnost povezivanja i uspostava daljnje suradnje kroz uvrštenje naše ponude u paket-aranžmane te općenito širenje naše ponude putem mreže turističkih agencija je za nas izuzetno važno. Nadamo se plodonosnoj suradnji što bi rezultiralo povećanim brojem gostiju i turista na području naše županije.“ – istaknuo je Marcel Medak direktor TZ Bjelovarsko – bilogorske županije.

Cilj obilaska i predstavljanja dijela Bjelovarsko – bilogorske županije je da se dobije kompletna baza ponuđača turističkih usluga kao svojevrsna „košarica“ iz koje će članovi UHPA-e moći birati segmente ovisno o njihovoj poslovnoj specijalizaciji.

Nakon obilaska samo jednog dijela županije, pun pozitivnih dojmova predsjednik UHPA-e Tomislav Fain istaknuo je kako Bjelovarsko – bilogorska županija ima stvarno veliki turistički potencijal i bogatu turističku ponudu: „Svaki put kada dođete u neki kraj oduševite se i čudite se kako ga već ranije niste uvrstili u svoju ponudu. Nakon dvodnevnog radnog posjeta i svega viđenoga, siguran sam da ćemo jedan dio vaše ponude uvrstiti u aranžmane naših agencija, pokušati prenijeti i prezentirati svojim partnerima ali i ponuditi našim sugrađanima i gostima. Ovom zajedničkom suradnjom, vjerujem da možemo doprinijeti daljnjem turističkom razvoju i promociji vaše županije.“ – rekao je predsjednik UHPA-e, Tomislav Fain.

Nema postova za prikaz