Izabrani predsjednici mjesnih odbora grada Garešnice

Nakon provedenih izbora u mjesnim odborima Grada Garešnice, jučer su održane konstituirajuće sjednice novoizabranih vijeća. U popodnevnim satima prva na redu bila je Ciglenica gdje je nakon glasanja, novo stari predsjednik ostao Damir Rijetković.

Milan Rajšić predsjednik je MO Dišnik, a Anđelko Matijaš u Kaniškoj Ivi.

Na mjesto garešničkog predsjednika MO izabran je Mladen Greidl.

Konstituirajuće sjednice nastavile su se do kasno popodne, a podsjećamo da time nisu obuhvaćeni Kapelica, Uljanik i Veliko Vukovje. Tamo nije bilo kandidiranih lista te izbori nisu istovremeno provedeni.

U Garešničkom Brestovcu, koji također ima sedam članova kao i garešnički MO, predsjednik je Željko Čop. Svi ostali MO imaju po pet članova. U Hrastovcu je za predsjednika izabran Bernard Ljubanović, u Tomašici Romano Mlinarić, a u Trnovitičkom Popovcu Dejan Darvaš. Darko Vojković predsjednik je MO Kajgane, Miroslav Hegeduš u Malom Vukovju, a Predrag Sedramac u Velikom Prokopu. Novo-stari predsjednik u MO Zdenčac je Ivica Trupinović, a MO Rogože predvodit će Milan Rodić. Na čelu MO Malog Pašijana je Stipan Klarić, a Velikog Dragutin Ivanović, dok je predsjednik MO Velike Bršljanice Milan Klipa.

Nema postova za prikaz