Vikend za krađe

Zaredale krađe obilježile su bjelovarsko- bilogorskoj policiji vikend iza nas. U Daruvarskom Brestovcu su iz trgovine ukradene cigarete, u Tomašici je iz štaglja nestala građa, a u Hercegovcu je netko s prostora streljane odnio razne napitke. Tu popis krađa ne staje, već je na popisu ukradenog i novac koji je netko uzeo iz auta ispred trgovine. Više s mrežnih stranica PU BBŽ:

Provala u Daruvarskom Brestovcu

U petak 29. travnja, u ranim jutarnjim satima, nepoznati je počinitelj u Daruvarskom Brestovcu provalio u trgovinu te ukrao neutvrđenu količinu cigareta. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

Provala u Hercegovcu

U periodu od petka 29. travnja do nedjelje 1. svibnja, nepoznati je počinitelj u Hercegovcu, Zdenačka cesta, provalio u prostorije lovačkog društva te ukrao neutvrđenu količinu soka i pive vlasništvo moto kluba iz Garešnice. Nastala šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Krađa u Tomašici

U noći sa subote 30. travnja na nedjelju 1. svibnja, nepoznati je počinitelj u Tomašici gdje nitko ne stanuje, iz štaglja ukrao oko dva kubna metra stare rezane građe vlasništvo 58-godišnjakinje. Provedenim kriminalističkom istraživanjem dio građe je pronađen kod 22-godišnjaka te je to od njega oduzeto. Protiv 22-godišnjaka zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228. Kaznenog zakona slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru te daljnji rad na pronalasku ostatka građe.

Nema postova za prikaz