Pristupnica za IQM Destination BJELOVARSKO – BILOGORSKE ŽUPANIJE: destinacija Sjeverna Moslavina – Garešnica

Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije i Turistička zajednica Sjeverna Moslavina u suradnji s tvrtkom Feel IQM d.o.o. započela je s provođenjem projekta Integralnog upravljanja kvalitetom.

Projekt IQM Destination  ima za cilj poticanje na izvrsnost, integriranje lokalnih proizvoda u turizam, razvoj destinacijskih proizvoda, mjerenje kvalitete usluge i proizvoda u cijeloj destinaciji. Naglasak je na povezivanju subjekata kako bi gostima pružili najbolju uslugu, promicali kvalitetu destinacije i poticali na izvrsnost.

IQM Destination sustavno i kontinuirano provodi monitoring, prati razvoj kvalitete, savjetuje kako unaprijediti destinacijsku kvalitetu i promiče integriranost, lokalnu autohtonu priču, domaće kvalitetne proizvode, kulturu destinacije i stavlja u fokus kvalitetu i gosta koji destinaciju doživljava u cijelosti.

U projekt IQM Destination BJELOVARSKO-BILOGORSKA mogu se uključiti svi koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma (ugostiteljski objekti, hoteli, privatni iznajmljivači, OPG-i, udruge, turističke agencije, atrakcije i dr.). Nakon prijave na javni poziv slijedi marketing analiza, uključenje u edukativne i marketinške programe u cilju poticanja izvrsnosti i sinergija u destinaciji.

Ovim putem pozivaju sve zainteresirane turističke subjekte koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma na području TZ Sjeverna Moslavina da se prijave na sudjelovanje, i postanu dionik IQM Destination projekta kako bi mogli koristiti besplatno ( troškove snosi TZ Sjeverna Moslavina) sve pogodnosti koje projekt donosi, ispunjavanjem pristupnice na linku:    https://www.surveymonkey.com/r/XHSNKH8

Nema postova za prikaz