Udruga za zaštitu potrošača Bjelovarsko-bilogorske županije organizira predavanja iz područja telekomunikacijskih usluga

Udruga za zaštitu potrošača Bjelovarsko-bilogorske županije organizira predavanja iz područja telekomunikacijskih usluga. Namijenjena su prvenstveno umirovljenicima, ali otvorena i za ostale zainteresirane. Odvijaju se pod geslom: Upoznajte svoja prava!. Tu su aktualna pitanja sklapanja i raskida ugovora, kvaliteta usluga, pitanje kvara, prigovora korisnika i slično, a ono što se slabo zna je da korisnici mogu biti u registru „Ne zovi!“, čime se osiguravaju od neželjenih poziva:

Ako se nakon ulaska u registar dogodi takav neželjeni poziv, korisnik ima pravo podnijeti prijavu državnom inspektoratu, ističe Ivana Tojčić iz HAKOM-a. Upravo je Hrvatska regulatorna agencije za mrežne djelatnosti, partner u provedbi predavanja, tijekom kojih posjetitelji mogu čuti odgovore na pitanja.  Mogu ih postaviti i na druge načine, dodaje Gordana Kulišić:

Danas dopodne, predavanje je održano u prostoru garešničke Udruge umirovljenika, dok će u 17 sati biti u domu u Garešničkom Brestovcu. Poziv upućuje i Slavko Tremski iz udruge Potrošač:

Nova prilika za postaviti pitanje predstavnicima HAKOM- je već 23. svibnja, kad su predavanja u Grubišnom Polju i Hercegovcu te zadnjeg dana u mjesecu u Daruvaru i Dežanovcu.

Nema postova za prikaz