Iz policije: U Garešnici danas do podne akcija na prekršaje pješaka, u Kutini jučer poginuo motociklist

U zadnjem ovotjednom izvješću od kaznenih djela izdvojeno je oštećenje tuđe stvari nakon što je nepoznati počinitelj razbio staklo na kući u kojoj nitko već duže vrijeme ne živi. U Gornjem Daruvaru zapalio se pak radni stroj, a u Staroj Rači pas mješanac bez nadzora napao je 11-godišnju djevojčicu. Više je rekao, Saša Đorđević:

Vezano uz promet, zabilježene su četiri prometne nesreće. Od toga su dvije s materijalnom štetom bile na garešničkom području. A kao i svakog vikenda, i u ovome pred nama, policija će pojačano kontrolirati promet i sudionike u njemu. Sve kreće već danas s akcijom usmjerenom na prekršaje pješaka te prekršaje vozača u blizini pješačkih prijelaza. Akcija je krenula u devet sati, a traje do podne.

Dodajmo kako je Policijska postaja Kutina tijekom noći 18. svibnja zaprimila dvije dojave građana o vožnji motocikla na području grada Kutine, koju su opisali kao „divljanje na cesti“. Nešto kasnije iste noći došlo je do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 18-godišnjak koji je upravljao motociklom.

Nema postova za prikaz