Raspisan natječaj za 7. Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim”

Raspisan je natječaj za nove skladbe koje će biti izvedene na 7. Etno festivalu „Bilogoro, u srcu te nosim“ koji će se održati 6. studenog 2022. u Velikom Trojstvu. Na natječaj se mogu javiti izvođači sa skladbama koje do sad nisu javno izvedene, a mogu ih dostaviti do 15. rujna 2022. Najuspješnije tri skladbe po ocjeni stručnog žirija te tri najuspješnije po ocjeni publike, bit će javno nagrađene na festivalu, a skladba s najviše dobivenih lajkova na YouTube kanalu festivala bit će nagrađena na 8. Etno festivalu.

Uvjeti natječaja te prijavnica mogu se pronaći na internetskoj stranici  http://bilogorousrcutenosim.com/ , a prijavnica sa demo snimkom dostavlja se na službenu e-mail adresu btp.festival@gmail.com.

Održavanje 6. Etno festivala 2020. morali smo zbog pandemije odgoditi te su skladbe s njega snimljene prošle godine i mogu se pronaći na službenom YouTube kanalu festivala. Za njega će nagrade biti dodijeljene na 7. Etno festivalu i to u dvije kategorije. Najbolje tri skladbe po ocjenama stručnog žirija i najbolje tri skladbe po broju lajkova na YouTube kanalu.

Organizacijski odbor ovom prigodom zahvaljuje svima koji su i u vremenima pandemije slanjem skladbi i sudjelovanjem na snimanju pomogli da se sačuva festival i lijepa bilogorska pjesma. Vjerujemo kako će se i na ovogodišnji prijaviti kvalitetni izvođači sa skladbama inspiriranim Bilogorom te će tako doprinijeti oplemenjivanju naše baštine i kulture. No ono čemu se posebno nadamo je da će se festival ponovno vratiti pred publiku.

Pripreme za ovogodišnji festival su u punom jeku te zahvaljujemo Općini Veliko Trojstvo, Turističkoj zajednici Bjelovarsko-bilogorske županije i Turističkoj zajednici Bilogora-Bjelovar što nam pomažu u organizaciji.

Molimo Vas da i dalje pratite rad Udruge „Bilogorski turistički put“ te pripreme za 7. Etno festival „Bilogoro, u srcu te nosim“, na čemu Vam zahvaljujemo.

Organizacijski odbor 7. Etno festivala „Bilogoro, u srcu te nosim“

Nema postova za prikaz