I svađe i krađe te bomba u Rogoži

Što je sve jučer upisano u policijske bilježnice na području Bjelovarsko- bilogorske županije? Bomba je pronađena u Rogoži, gdje je 58-godišnjakinja je iza obiteljske kuće pri čišćenju košnica pronašla ručnu bombu. Na mjesto događaja izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je utvrdio da se radi o ručnoj bombi M 52 P3 te ju na siguran način izuzeo. Bomba je pohranjena u policijsko skladište do uništenja.

Bilo je i krađa; u Potočanima na đulovačkom području iz skladišta tvrtke ukraden je razni alat, dok je u Ždralovima na meti bilo gorivo. Istočeno je 120 litara, iz radnog stroja bjelovarske tvrtke, a obzirom na aktualne cijene, šteta je nekoliko tisuća kuna. U Bjelovaru je pak ukraden bicikl 63-ogodišnje vlasnice, parkiran ispred trgovine. Glasno je bilo u Ruškovcu, gdje su se muškarac i žena svađali; javni red i mir narušavali su 42-godišnjakinja i 63-godišnjak tako što su na cesti pod utjecajem alkohola vikali i galamili jedno na drugo.

U Velikim Bastajima za volanom je zatečen muškarac s 2,65 promila alkohola. Dodajmo da je u jučerašnjoj akciji županijska policija utvrdila 42 prekršaja.

Nema postova za prikaz